top of page
SoulfulPortraitsPhotography-49.jpg

Youniverse of Spirit

Via het Youniverse of Spirit traject, kan je jezelf beter leren kennen op zielsniveau en connectie maken met jouw Hogere Zelf en spirit guides. Je zal onder begeleiding belemmeringen in de groei naar jouw unieke zelf aanpakken door middel van New Age spirituele tools.

Focus op je persoonlijke spirituele ontwikkeling

1-op-1 coachingstraject bestaande uit volgende 5 sessies

Spirituele tools

In deze sessie leer ik jou aan hoe je zelf met kaarten en andere tools aan de slag kunt gaan om je meer inzicht te geven in het leven.

Astrologische birthchart

Leer jezelf beter kennen door informatie te ontvangen die er eigenlijk al is: ze staat in de sterren geschreven. Ik ben via verschillende opleidingen gespecialiseerd om deze informatie te lezen, te interpreteren en naar jou over te brengen zonder dat je overweldigd geraakt. Ik focus daarbij op wie je bent, jouw potentieel als mens, jouw karma en hoe jij meer in alignment kunt staan.

Zielslezing

Via een Zielslezing maken we connectie met jouw Hogere Zelf en spirit guides. Dit zijn de gidsen die je kunnen helpen om het leven te leiden dat echt bij jou past.

Dromenanalyse of schaduwwerk

In deze sessie leer ik je één van volgende tools aan: hoe je jouw dromen kan analyseren of het gebruik van schaduwwerk om meer inzicht te creëren. We gaan samen in jouw brein kruipen en bekijken wat je onbewuste jou wilt vertellen.

Sessie naar keuze

en extra sessie naar keuze is inbegrepen. Die kan gaan over:
Pendelen, informatie over astrologie én human design, droomanalyse, schaduwwerk, spirituele talenten ontdekken en verder ontwikkelen, mediteren met de elementen via muziek en visualisatie, … .

Wat zeggen deelnemers

6906.jpg
Schermafbeelding 2023-06-23 152459.png
Toen ik starte met je spirit traject was ik nog helemaal nieuw in de spiritualiteit, ik was nog op ontdekkingstocht wat bij me paste en wat niet. Door jou traject heb ik een hele brede waaier gekregen en verschillende manieren om spiritualiteit te beoefenen, te ontdekken en me bewuster van mijn eigen gaven te worden. -

Boek je sessie in je traject

Heb je een traject aangekocht? Boek dan hier je sessies!

 • Wat kan ik uit het Youniverse programma leren?
  Via het ‘Youniverse of Life’ programma, kan je jezelf beter leren kennen op zielsniveau en connectie maken met jouw Hogere Zelf en spirit guides. Je zal onder begeleiding belemmeringen in de groei naar jouw unieke zelf aanpakken door middel van New Age spirituele tools.
 • Wat wil dit concreet zeggen voor mij?
  Tot nu toe vond je waarschijnlijk heel wat informatie waarvan je dacht dat die je kon helpen. Informatie ontvangen kan helderheid brengen, maar ook overweldigend zijn. Via mijn programma krijg je niet enkel informatie, je leert ook om de informatie die je krijgt zelf stap voor stap te implementeren in jouw leven. Dit op zowel emotioneel als spiritueel vlak. Je leert eindelijk om sterk in jouw eigen schoenen te staan en om niet meer op automatische piloot door het leven te worden geleefd. Je leert de informatie die je nodig hebt te selecteren en deze te implementeren op een manier bij jou past en je leert ontdekken wie je bent en hoe je met jezelf kan connecteren.
 • Wat kan ik nu al doen alvorens in te stappen?
  Als je je goed wil voorbereiden op dit programma, kan je afhankelijk van het gekozen traject, volgende zaken al doen: Je kan een dromendagboek bijhouden waarin je jouw dromen kan neerschrijven en oplijsten. Je kan alvast wat schaduwwerk doen, onderzoeken wat jou triggert en deze zaken proberen aanpakken.
 • Waarom zou ik dit nu doen en niet later?
  Transformatie en groei naar jouw potentieel gaat traag. Als je te lang stilstaat, val je al snel terug in je oude gewoontes. Wanneer je jezelf niet helemaal kent, is het moeilijk om te groeien en vooruit te blijven gaan. Leer jezelf nu al kennen en start vandaag met het groeien naar jouw echte Zelf. Je hoeft dit niet sneller te doen dan het tempo dat voor jou goed aanvoelt. Alleen help ik jou via het programma de onzekerheid, eenzaamheid en angst die je nu tegenhouden, los te laten. Omarm het gevoel van inclusiviteit, duidelijkheid en plezier. Je zal dan merken dat je nadien makkelijker nieuwe stappen zal kunnen zetten. Ik ondersteun je tijdens de moeilijke periodes die in het programma kunnen voorkomen, zodat je groei standvastig blijft en je niet opnieuw in de slechte gewoontes (die je in je huidige situatie hebben gebracht) valt.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, afbetalingen zijn mogelijk tot 5 keer. Neem gerust contact op met mij voor meer info! Youniverse of Spirit 1x 822,00 euro 2x 439,77 euro 3x 293,18 euro 4x 219,89 euro 5x 175,91 euro
bottom of page