top of page
SoulfulPortraitsPhotography-139.jpg

Over mij

Welkom bij de meest chaotische 'medium, astroloog, spirituele coach en begeleider' die je kent, buiten misschien Professor Trelawney van Harry Potter.

Ik weet het, Harry Potter fan much.. jup! Alé van de boeken toch.

Ik ben verzot van boeken! Ik weet nog dat ik continue als kind 'Heksen en zo' van Annie M.G. Schmidt leende uit de bibliotheek. Ik kon het maar niet neerleggen, de sprookjes waarin heksen in voorkwamen. En ik kon me altijd herkennen in de personages en karakters van de boeken en films over heksen, tovenaars en Jedi-masters enz.

Ik had al jaren fucking rare dromen en vond geen antwoorden in normale boeken over dromen en symboliek. Dus ik begon boeken te lezen over dromenanalyses en te experimenteren rond spiritualiteit en psychologie samenbrengen als een geheel als tiener.

 

Ook heb ik als kind altijd rare dingen gezien die ik niet kon plaatsen, maar waarvan ik wist dat het niet correct was om deze te zien. Ook mijn vorm van communiceren was eerder 'out of this world' of 'orakel-achtig'. En dit heeft me veel angst gegeven en alles doen blokkeren voor een lange tijd. Tot ik die boeken ben beginnen met lezen.

Als tiener heb ik een heel nare ervaring heb gehad rond mijn mediumschap. Dus heb deze opnieuw geblokkeerd en gewoon mijn praktijken en rituelen een beetje opzij geschoven. Elke paar maanden en jaren nam ik het terug op, het enige dat ik heb behouden was mijn dromenanalyses. En hierdoor vergat ik even dat belangrijk deeltje van mij.

Paar jaar later zat ik in een serieuze burn-out en depressie, wat mij weer heeft doen ontwaken in de noden die ik had rond deze rituelen te doen. Ik nam mijn tarot kaarten, orakelkaarten, lenormandkaarten en pendel terug boven. En begon deze weer in mijn dagelijkse leven te gebruiken. Wat me veel inzichten gaf op de moment zelf, maar ook veel onzekerheden. Omdat ik weet dat zo'n zaken niet altijd even objectief kunnen zijn. 

SoulfulPortraitsPhotography-103.jpg

Kamiel

De ommekeer in mijn leven

EN TOEN kwam Kamiel, asielhond van 7 jaar Stafford pitbull - border collie mix, in mijn leven! YEEY! En hij heeft mij gedwongen om meer te vertrouwen in mezelf en mijn talenten. Sinds we niet allebei het slachtoffer konden uithangen. HA! Dus ik ben beginnen met ondernemen terwijl ik nog steeds thuis zat met burnout en depressie. En voelde mezelf terug leven! Ik was toen ook in aanraking gekomen met astrologie om te zien wat ik het beste kon doen met mijn carrière. Ik kreeg in plaats van inzicht in mijn carrière, inzicht in wie ik werkelijk ben. DAMN! Zag ik niet aankomen toen. Maar het heeft mijn leven verandert, ik ben toen zelf ook met astrologie begonnen en te weten gekomen ook wat ik kon doen in mijn carrière. Maar ook nog zoveel meer zaken die me nog steeds 'amazen' in het nu. 

SoulfulPortraitsPhotography-110.jpg

Ik omarm mijn 'weirdness', ik help anderen inzien wat hun uniek maakt. Dit heeft mijn mediumschap ook terug opengezet. En dus kan ik nu astrologie, psychologie en mediumschap gebruiken voor mensen inzicht te laten verkrijgen op een veel dieper niveau dan die onozele algemene personaliteitstesten die wat te stereotype zijn om mee te kunnen werken in het dagelijkse leven.

Dus, WELKOM spirituele geeks, neurodiverse peeps, en de gewone 'I don't know what I'm doing'- people. Embrace the weirdness en stuur me een berichtje met jouw persoonlijke ervaring. Want ik ben mega nieuwsgierig en leer graag verschillende kanten kennen van het verhaal dat 'ik voel me een aliën' noemt.

Wil je meer weten over waarom ik de naam "Light of Delphi" heb gekozen?

Bekijk deze Instagrampost

quotesdaol.webp

De Academy of Light

Een podcast waarin spiritualiteit met de voetjes op de grond blijft. Hier wordt er gesproken over allerlei spirituele onderwerpen die we in het dagelijkse leven tegenkomen met co-host Aurélie Arnauts van Maison D’Aur.

Luister nu!

Wil je workshops volgen over verschillende spirituele thema's? Dan is De Academy of Light iets voor jou! 

In de Academy hebben we de volgende workshops:

- Pure bescherming workshop

- Pendelworkshop

- Intuïtie workshop

- Channel workshop

Wil je hier meer informatie over? Stuur me een e-mail via de knop onderaan of een berichtje op een sociale media platform.

Aanbevolen producten

Deze producten bevatten affiliate links. Zo kan je mij ondersteunen en jij weet zeker dat deze producten echt geweldig zijn.

download (3).jpeg

Light Seer's Tarot

De tarotkaarten die ik zelf gebruik

k_mlll-280-215-600x315w.jpg

Lenormand kaarten

Mijn favorieten

Spirit Animal Oracle

Mijn favorieten

Mijn favoriete boeken

Deze producten bevatten affiliate links. Zo kan je mij ondersteunen en jij weet zeker dat deze producten echt geweldig zijn.

Eenmanszaak?

Beginnende zelfstandige of zoek je zelf jouw boekhouding te doen met facturatiesysteem?

Ontdek Accountable. Jouw online boekhouder en boekhoudsysteem bij elkaar!

Hero-graphic-2.png
bottom of page