top of page
SoulfulPortraitsPhotography-207.jpg

Benieuwd wat andere vertellen?

https://www.instagram.com/soulfulportraits_photography/

Tine Sticker, Maangodinnen

Astrologische birthchart

Ik vond het zeer aangenaam. Alle informatie die je zei was wel correct en super goed. Zoals het stuk waarin ik mijn woorden niet kon vinden, heb ik kunnen plaats geven en dus kunnen beteren. Ook mijn focus kunnen verleggen naar een nieuw project dat beter bij me past door het inzicht dat je me gaf. Bevestigen van dingen die ik intuïtief deed, liet me voelen alsof ik goed bezig was. Het was een echte meerwaarde.

Schermafbeelding 2023-06-23 152445.png

Chloë De Raedt, e.magined, ondernemersmentor

Youniverse of Spirit

Ik kwam naar Elise met een aantal blokkades en patronen waar ik in bleef vastzitten, vooral in relaties, zowel liefdesrelaties als met klanten in mijn bedrijf. Elise hielp me om de switch te maken en te luisteren naar mijn intuïtie, grenzen aan te geven en bepaalde blokkades op te heffen wat me hielp om meer in mijn kracht te gaan staan. Elise luistert echt en heeft een talent om mensen te lezen en op basis daarvan ‘spot on’ tips te geven. Ik raad haar aan aan iedereen die met trauma’s of andere blokkades zit en die hier graag werk van wilt maken! Sindsdien ben ik dus niet bezig met budgetteren of besparen (daarvoor moet je ook niet bij haar zijn), maar maak ik wel bewuste keuzes: ik koop in lijn met mijn waarden, doordacht en ervaar een gevoel van overvloed. Haar tips en coaching helpen mij vooral mijn intuïtie te volgen, i.p.v. met mijn ratio angstig excells en rekeningen bij te houden. Als je het beu bent dat je een blokkade of gedrag vanuit een trauma niet lijkt te kunnen veranderen en je zoekt iets dat jou met jouw unieke probleem op een unieke manier kan helpen, iets dat je helpt bewust jezelf te worden en er mag wel een spiritueel sausje over (misschien wel goed veel saus 😅), dan zou ik je Elise heel sterk aanraden!

Schermafbeelding 2023-06-23 152355.png

Tiny Sanders, vrouwencirkels

Authentic Money Making program/ Youniverse of life

Ik had schrik dat je te zweverig ging zijn, maar het was uiteindelijk heel fijn om met jouw energie te werken. Het was heel interessant om de groei uiteindelijk te zien die we beide hebben doorgemaakt door ons authentieke zelf meer en meer te zijn. Het favoriete gedeelte was dat ik altijd wist dat je er was, dat ik kon uitkijken naar onze gesprekken en je altijd eerlijk vertelde welke boodschappen je doorkreeg. Ik zou tegen anderen zeggen die twijfelen: Just do it, Elise is een heel getalenteerde, wonderbaarlijke jongedame met veel kennis, inzicht en wijsheid. Een leuke portie humor, waar ik heel blij van werd om met haar samen te werken. En er is HEEL veel geshift, ik heb heel belangrijke inzichten gekregen. Ik weet nu ook dat komende jaren uitdagend zullen zijn, maar dan ben ik er nu ook op voorbereid. En ik voel me daar wel sterk in gesteund.

FKFotografie_BrandingshootIeper_416_web.jpg

Youniverse of Spirit

Toen ik starte met je spirit traject was ik nog helemaal nieuw in de spiritualiteit, ik was nog op ontdekkingstocht wat bij me paste en wat niet. Door jou traject heb ik een hele brede waaier gekregen en verschillende manieren om spiritualiteit te beoefenen, te ontdekken en me bewuster van mijn eigen gaven te worden.

Schermafbeelding 2023-06-23 152414.png

Jetske, @Jetske.bewust.mijzelf, Priesteres en cirkelhoedster

Youniverse of Finance

Het financieel traject dat ik bij Elise volgde bracht mij zo veel meer dan ik verwachtte! ik had besloten hulp te zoeken om beter te kunnen sparen, en voelde dat ik bij Elise moest zijn omdat er meer aan de hand was dan "niet kunnen budgetteren". Maar Elise overtrof mijn verwachtingen. Ze kwam absoluut niet af met een klassiek traject dat mij zou helpen om te sparen of budgetteren. Om eerlijk te zijn heeft ze mij daar ook niet mee geholpen, aangezien ik daar nog steeds niet bewust mee bezig ben. Wat ze wel deed, was haar "spirituele bibliotheek" (zo lijkt het wel) in haar hoofd en haar sterke intuïtie gebruiken om mij zo goed mogelijk te helpen met mijn hulpvraag. Ik kreeg inzicht in mijn triggers en trauma's rond geld, blokkades rond money mindset en de manier waarop ik meer overvloed kon ervaren. Het traject was volledig op maat, en dat was exact wat je eigenlijk nodig hebt bij blokkades. Sindsdien ben ik dus niet bezig met budgetteren of besparen (daarvoor moet je ook niet bij haar zijn), maar maak ik wel bewuste keuzes: ik koop in lijn met mijn waarden, doordacht en ervaar een gevoel van overvloed. Haar tips en coaching helpen mij vooral mijn intuïtie te volgen, i.p.v. met mijn ratio angstig excells en rekeningen bij te houden. Als je het beu bent dat je een blokkade of gedrag vanuit een trauma niet lijkt te kunnen veranderen en je zoekt iets dat jou met jouw unieke probleem op een unieke manier kan helpen, iets dat je helpt bewust jezelf te worden en er mag wel een spiritueel sausje over (misschien wel goed veel saus 😅), dan zou ik je Elise heel sterk aanraden!

Schermafbeelding 2023-06-23 152516.png

Ness, The Alchemy Coach, Reiki practitioner en Druïde

Youniverse of Spirit

Ik ben over the moon, again. Ik heb zoveel aan deze sessies van Youniverse of Spirit. She makes you see your own magic. Hetgeen wat ik al gezien heb, durf ik nu eindelijk te geloven. Dit klopt wel ongeveer met wat ik al gevoeld heb tijdens de sessies met haar. Naast alle ongelofelijke informatie dat ik krijg van Elise. TOP! Super content!

Laura

Kaartenlegging

Elise, hartelijk bedankt voor het hartelijk, intrigerend, openhartig en helder gesprek. het heeft me richting gegeven en meer rust in mijn hoofd gebracht. Het heeft dingen in perspectief geplaatst en ik herkende mezelf en mijn omgeving volledig in je kaartenlegging! Zo gaaf! Supergoed gedaan! Bedankt bedankt! Dit had ik echt nodig!

Mirabelle Peeters

Birthchart

Birthchart bij Elise een echte aanrader!

Lien Lenaerts

Dromenanalyse

Ik heb een droomanalyse laten doen bij Elise en ze heeft me in alle aspecten van de droom inzicht gegeven en de link naar de realiteit ook duidelijk gemaakt. Ik heb bijgeleerd hoe ik zelf aan de slag kan gaan om mijn analyses beter te kunnen uitvoeren. Ze pakt het allemaal heel duidelijk en professioneel aan. Ze geeft ook tips over hoe ik bepaalde vragen/situaties nog meer kan verduidelijken. Dank u Elise voor de inzichten, het was zeker de moeite waard!

Ellillydg

Kaartenlegging

De cheat sheet voor Lenormandkaarten is zo waardevol!

Schermafbeelding 2023-06-23 153445.png
Schermafbeelding 2023-06-23 153408.png
Schermafbeelding 2023-06-23 153510.png
Schermafbeelding 2023-06-23 153423.png
Psychic Stones

Voeg een recensie toe

Wat vond je ervan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page